Carrito 0

ChakrArt Dance és una proposta arterapèutica de treball corporal i creatiu lliure basat en els moviments inspiradors dels set txakres. Els ritmes són el fil conductor de l’experiència. Les músiques de diferents cultures, tradicions i èpoques, així com els moviments són els mitjans que utilitzem per explorar la creativitat i expressar-nos.

Mitjançant unes simples pautes de moviment entrem en connexió amb l’energia de cada txakra; al ballar harmonitzem de manera natural ment, cos i emocions i entrem en contacte amb el propi centre. Quan ens lliurem al moviment i a la música, el moviment es transforma en art, i accedim de manera suau i natural en aquest espai sagrat de silenci i quietud que nia en el nostre interior.

ChakrART Dance ofereix un espai d’experimentació conscient per conèixer els txakres des d’una vessant lúdica, expressiva i creativa però no per això menys profunda. En aquest viatge personal passem del so al silenci, del moviment a la quietud, de l’acció al no fer, de la dispersió a l’harmonia, del jo exterior al ser interior.

Tota música és potencialment curativa, el diví sempre és present en ella. Quan deixem de costat els nostres gustos o preferències musicals, ens obrim a l’experiència d’altres aspectes i qualitats de la música. Quan els pensaments són reemplaçats per la música i ens fonem en ella, entrem en trànsit. És en aquest estat, que els nostres quatre eixos es mouen amb les propietats elementals del so influenciades pels set elements dels txakres: Terra, Aigua, Foc, Aire, So, Llum i Consciència

L’objectiu d’aquest viatge és ballar per baixar de la ment al cos.

Ballar per obrir el cor, per sentir la vida.
Ballar per expressar, per deixar anar, per fluir, per sanar.
Ballar per ser u amb la música.
Ballar per tranquil·litzar la ment i bressolar l’ànima.

Si esteu interessades en que faci aquest taller en el vostre centre o sou un grupet (8 persones minim) i voleu tenir l’experiència d’aquesta proposta, només cal que m’escribiu tat@artdetat.com Gràcies!!!

 

 

ChakrArt DANCE es una propuesta arterapeútica de trabajo corporal y creativo basado en los movimientos inspiradores de los 7 chakras. La música, el movimiento y la respiración son las herramientas que utilizamos para favorecer el contacto con el cuerpo y las emociones ampliando de este modo la comprensión de la propia realidad.

A través de unas simples pautas de movimiento y de baile libre entramos en conexión con la energía de cada chakra y su expresión  corporal abriéndonos al presente desde lo temporal, lo espacial y material.

Exploramos ritmos y distancias, la relación con los otros y con uno mismo, la relación con el mundo exterior y con nuestro mundo interior. Las músicas de diferentes culturas,  tradiciones y ritmos, enriquecen el recorrido creando paisajes sonoros a lo largo de toda la sesión.

La belleza de ChakrArt Dance radica en que armonizamos de manera natural mente, cuerpo y emociones entrando en contacto con el propio centro, ese lugar sagrado de silencio y quietud donde  el movimiento se transforma en arte.

Se ofrece un espacio de experimentanción consciente para conocer los chakras desde una vertiente lúdica, expresiva y creativa pero no para ello menos profunda.

Desarrollo
*
Presentación y encuadre del trabajo
* Explicación de los chakras, sus funciones, sus derechos y sus relaciones con algunos de sus aspectos simbólicos, físicos, mentales y emocionales.
*Calentamiento para practicar los movimientos que nos invitan a entrar en la energía de cada chakra
* Sesión de baile y música – Durante la cual voy dando algunas consignas para facilitar la conexión con la energía de cada chakra
* Espacio de quietud y silencio –  Tiempo de integración: Correspondientes  al sexto y séptimo chakra
* Espacio para compartir la experiencia.

Duración del taller 3.00hrs